8 Responses to “Stapanul inelelor – Cele 2 tururi”

 1. Saru'man says:

  Basellum o va lua rau in chelie. Elfii si orcii au facut un fel de pact sa nu se mai manance intre ei pana nu-i vor veni de hac lui Basellum sau Baseagle. Ochiul Sauromaniei va urmari cu sufletul la retina lupta din cele 2 tururi. Sa speram ca Basellum va intra la apa.

 2. Victor says:

  Inclin sa cred ca personajul Gollum din “Stapanul Inelelor” arata mai bine decat presedintele nostru. Macar aluia i se vedeau ochii si nu avea nasul atat de mare. Basescu ar trebui sa fie personaj de Muppets, nu Gollum, si nicidecum presedintele Romaniei. Asa fatza, asa caracter!

 3. Bombonica says:

  h`aoleu, ptiu, ptiu, sa fiu a dreaqu, ma si spariai cand vazui ciumetele asta. pai, asha presedinte sa aiva romanii astia, fai ? pana si State al meu de Bucuresti e mai shukar decat muianu asta de skaraotzki. cine ma puse, fai, sa ma uit la poza asta, visez urat la noapte, fir-ar al dracu cu muia lui cu tot :)

 4. mara moisescu says:

  este bine facut afisul. daca nu punem umarul nu scapam de el, ne face pe noi afis:(

 5. ela says:

  Deci eu chiar ma mir…cat de bine ii sta lui Basescu cu par….:)))…este atat de urat.de cine il vede viseaza urat la noapte.Ar trebui langa poza un avertisment: “Interzis persoanelor cardiace,sau celor mai emotivi….Risc de infart,sau chiar de traumatisme psihice,”…Du-te bai Base,si calut-o pe Laica,pe unde o fi ea…numai lasa-neeeeeee,lasa-neeeeeeeeee, k ne-ai plictisit!!!:)))…aqm o sa am uit la desene animate cu zane.poate imi dispare imaginea urata a lui Baselu’ din minte,dar nu prea cred:)))

 6. typos says:

  cioco, ai typos in text

 7. cioco says:

  Corectat. multumesc
  si multumesc pentru precierea talentului meu peisagistic:)

Leave a Reply